Czym jest gorący stół i czy przyda się w naszej restauracji?

Czym jest gorący stół i czy przyda się w naszej restauracji?
arsenalwiedzy
Biznes / rynek / finanse
Potrzebujesz ok. 2 min. aby przeczytać ten wpis

Prowadzisz restaurację? Oferujesz swoim klientom sprzedaż dań na wynos? Rozważ wyposażenie jej w gorący stół. Czym jest to urządzenie i jakie korzyści może nam przynieść?

Co warto wiedzieć?

Gorący stół to urządzenie służące do pakowania artykułów w folię. Pozwala zapakować produkty spożywcze zarówno w pojemnikach, na tackach jaki i bez opakowań, poprzez owinięcie w folię, a następnie zgrzanie jej na płycie grzewczej stołu roboczego, co daje bardzo estetyczny i trwały efekt. Sposób ten ma głównie na celu lepsze zapakowanie potraw, zachowanie ich świeżości na dłużej, ale także zabezpieczenie przed obsychaniem, pochłanianiem wilgoci i szybkim psuciem. Jeśli zdecydujemy się na zakup urządzenia, zwróćmy uwagę na wybór odpowiedniego, godnego zaufania producenta, takiego jak np. http://ekonkret.pl.

Warto też zastanowić się nad materiałem obudowy. Wysokiej jakości tworzywa ułatwią czyszczenie oraz zapewnią nam większą odporność na drobne uszkodzenia związane z eksploatacją. Gorący stół pozwoli nam na pakowanie zarówno warzyw i owoców, jak i produktów garmażeryjnych, mięsa i dań gotowych, co znacznie ułatwi nam codzienną pracę i przedłuży świeżość jedzenia.

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*

Rekomendowane
Namiot eventowy – dlaczego jest to bardzo dobre rozwiązanie?
Namiot eventowy – dlaczego jest to bardzo dobre rozwiązanie?
Namiot eventowy to tymczasowa struktura zaprojektowana w celu ochrony ludzi i mienia przed katastrofami naturalnymi lub spowodowanymi przez człowieka. Zazwyczaj […]
Ostatnie wpisy