Prowadzisz restaurację? Oferujesz swoim klientom sprzedaż dań na wynos? Rozważ wyposażenie jej w gorący stół. Czym jest to urządzenie i jakie korzyści może nam przynieść?
Gorący stół to urządzenie służące do pakowania artykułów w folię. Pozwala zapakować produkty spożywcze zarówno w pojemnikach, na tackach jaki i bez opakowań, poprzez owinięcie w folię, a następnie zgrzanie jej na płycie grzewczej stołu roboczego, co daje bardzo estetyczny i trwały efekt. Sposób ten ma głównie na celu lepsze zapakowanie potraw, zachowanie ich świeżości na dłużej, ale także zabezpieczenie przed obsychaniem, pochłanianiem wilgoci i szybkim psuciem. Jeśli zdecydujemy się na zakup urządzenia, zwróćmy uwagę na wybór odpowiedniego, godnego zaufania producenta, takiego jak np. http://ekonkret.pl.
Warto też zastanowić się nad materiałem obudowy. Wysokiej jakości tworzywa ułatwią czyszczenie oraz zapewnią nam większą odporność na drobne uszkodzenia związane z eksploatacją. Gorący stół pozwoli nam na pakowanie zarówno warzyw i owoców, jak i produktów garmażeryjnych, mięsa i dań gotowych, co znacznie ułatwi nam codzienną pracę i przedłuży świeżość jedzenia.